Despre noi

Bun venit pe primul blog al pompierilor români  din vestul României  „ Pompierii Timișoara” unde găsiți informații despre comunitatea pompierilor timișoreni dar și din zona Banat și din țară.

Voluntarii  pompieri  popularizează o parte din activități specifice pompierilor  prevenire incendii, pregătire și intervenție în situații de urgență.

Informațiile publicate provin din surse publice, accesibile oricărei persoane interesate, ori de la persoane care doresc să-și păstreze anonimatul de teama unor eventuale repercusiuni. Blogul  te ține la curent cu informații ce privesc activitatea pompierilor timișoreni  oferindu-ți un punct de vedere vizavi de chestiunile ce frământă comunitățile timișorene. Poți contribui și tu, oferindu-ne informații ce pot fi verificate. În plus, nu tolerăm atacurile la adresa demnității umane și refuzăm să prezentăm chestiuni ce țin de intimitatea persoanei.

Blogul Pompierii Timișoara a fost lansat în premieră la Primăria Municipiului  în data de 22.02 2012 cu ocazia Zilei Protecției Civile din România respectiv   Simpozionul „Cutremurele bănățene riscul seismic și siguranța fondului construit la care a participat primarul mun. Timișoara, profesori universitari, reprezentanți de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat al Jud. Timiș, specialiști, mai multe informații despre apariția în mass-media aici.

Au trecut 10 ani de când am lansat în premiera in România in Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara, mai multe informații aici.

Vezi:

Codul de etică al pompierilor profesioniști

Atributii centrul operational

Situatie de urgenta

Coronavirus – sfaturi utile:

Legături utile