Mass-media despre blog

Blogul Pompierii  Timisoara a fost lansat  în data de  02.02.2012 în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara cu ocazia  Zilei Protecției Civile din România   respectiv Simpozionul ,,Cutremurele bănățene riscul seismic și siguranța fondului construit. Reacţii la ultimele mişcări seismice din Banat” mai multe informatii  aici.

blog-pompieri-tim 6

Lansare Blog Pompierii Timisoara la Primarie

Apariții în mass-media despre Blogul Pompierii Timisoara  

a.  Protv Timisoara ,22.02.2012

De azi, oficial, pompierii timisoreni sunt si bloggeri. Ne servesc online informatii utile

Pompieri

Platforma online a pompierilor timisoreni a fost lansata astazi la Timisoara. Blogul pune la dispozitia cititorilor sfaturi in caz de pericol, legaturi utile sau alte informatii de ultima ora.

Autorii blogului spun ca acest concept de pagina web este o premiera in randul oamenilor focului din Romania, si ca vine in sprijinul tuturor persoanelor care vor sa fie informate cu privire la pericolele de zi cu zi, fie ca este vorba de incendii, inundatii, cutremure, inzapeziri sau altele.
Blogul pompierilor timisoreni a fost lansat in cadrul dezbaterilor organizate astazi, la Primaria Timisoara, avand ca tema cutremurele banatene si riscul seismic.

b. Radio Timișoara, 23.02.2012, emisiune și Europa-Nova Timișoara

c.  Ziarul Renasterea banateana, 23.02.2012,  Marius Horescu ,

Pompierii timişoreni au pătruns în spaţiul virtual

Pompierii timişoreni au pătruns în spaţiul virtual
– Se luptă zi de zi cu focul, intervin atunci când puhoaiele acoperă pusta bănăţeană sau, mai nou, degajează ţurţurii de pe acoperişurile imobilelor. Pompierii timişoreni acţionează până şi în spaţiul virtual, de unde au început să facă muncă de prevenire, de informare şi pregătire a populaţiei în cazul unor situaţii de urgenţă (incendii, cutremur, inundaţii şi alte dezastre)
– Pe Blogul  Pompierii Timisoara  lansat, în premieră naţională, de pompierii din Timişoara, se pot găsi materiale informative, inclusiv video, galerie foto  şi filme specifice situaţiilor de urgenţă, materiale specifice activităţii de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă, ştiri din presa locală şi naţională, materiale referitoare la stingerea incendiilor, link-uri la organizaţii profesionale în domeniu din România şi alte ţări în domeniul situaţiilor de urgenţă, obligaţii ale autorităţilor locale în domeniul situaţiilor de urgenţă.
În egală măsură, împătimiţii  de Facebook sau Twitter au la dispoziţie link-uri spre paginile „Pompierii Timişoara” de pe respectivele reţele de socializare. Realizare de o indiscutabilă utilitate, blogul vine atât în sprijinul populaţiei, cât şi în cel al autorităţilor locale, în vederea pregătirii lor, on-line, în domeniul situaţiilor de urgenţă.

d.Ziarul  Adevarul , Știri din Timișoara,  23.02.2012, Ştefan Both

Premieră în Banat – pompierii timişoreni au trecut pe blog, Facebook şi Twitter

Pentru a veni in sprijinul timișorenilor și a celor din județ în ce privește activitatea de situație de urgență, pompierii au lansat un blog. Acesta este o premieră pentru întreaga ţară.

După modelul occidental, pompierii timişoreni vor astfel să se apropie mai mult de cetăţeni. Cu ocazia dezbaterii ,,Cutremurele bănățene riscul seismic și siguranța fondului construit”, a avut loc lansarea blogului Pompierii Timişoara: Pompierii Timisoara .

Pe blog se găsesc o serie de informații referitoare la modul de prevenire și acțiune în situații de urgență (incendii, cutremur, inundații, alte dezastre), galerie foto și filme specifice situațiilor de urgență, materiale specifice activității de pregătire în domeniul situațiilor de urgență, știri din presa locală și națională, materiale referitoare la stingerea incendiilor, linkuri la organizații profesionale în domeniu din România și alte țărî în domeniul situațiilor de urgență, istoric pompieri, obligații ale autorităților locale în domeniul situațiilor de urgență, materiale de informare preventivă.

Pompierii şi-au făcut pagină şi pe Facebook Pompierii şi au cont pe Twitter, unde se regăsesc și se vor mai posta o serie de materiale de informare.

În activitatea de zi cu zi este foarte important prevenirea situațiilor de urgență, care se poate realiza cu bani puțini. Ca noutate materialele de pe blog pot fi accesate de ori cine din țară și din lume indiferen de vârstă care este conectat la internet și dorește să se pregătească, informeze sau să se documenteze”, spune Mirel Opriş, de la Pompierii Timişoara.

e.  Ora de Timis  din , 23.02.2012, Cristina Pintea  la 23 Feb. ora 12:23,

  Premieră națională la Timișoara. Pregătire on-line, cu pompierii, pentru situații de urgență

Galerie Foto

TIMIȘOARA: Pe pompierii timișoreni îi găsiți, începând din această săptămână, nu doar în acțiune, pe teren, ci și în spațiul virtual, pe propriul lor blog. În premieră națională, pompierii din Timișoara au lansat un Blog Pompierii Timisoara  unde toți cei interesați pot găsi informații despre prevenirea și modul de acțiune în caz de situații de urgență. În plus, pe blog se ma pot găsi și materiale video informative, galerie foto și filme specifice situațiilor de urgență, materiale specifice activității de pregătire în domeniul situațiilor de urgență, știri din presa locală și națională, materiale referitoare la stingerea incendiilor, linkuri la organizații profesionale în domeniu din România și alte țări în domeniul situațiilor de urgență, obligații ale autorităților locale în domeniul situațiilor de urgență. Așadar, blogul vine atât în sprijinul populației, cât și în cel al autorităților locale, în vederea pregătirii lor, on-line, în domeniul situațiilor de urgență.

f.  Ziarul Univers Ingineresc nr. 8/2012 al Asociației Generale a Inginerilor din România din data: 16 – 30 aprilie 2012

Pompierii timișoreni si-au lansat o pagina web

La Timisoara s-a lansat Blogul  Pompierii Timisoara Timisoara .  Potrivit lt. col. ing. Mirel Opris, presedintele Societatii de Protectie la Foc din Sucursala Timis a AGIR, platforma online a pompierilor timisoreni pune la dispozitia celor care o acceseaza informatii referitoare la activitatea in situatii de urgenta, precum si la rolul asociatiilor profesionale si al voluntariatului. Pe blog se gasesc, intre altele, o serie de informatii vizand modul de prevenire si actiune in situatii de urgenta, o galerie foto, filme de profil, materiale specifice activitatii de pregatire in domeniul situatiilor de urgenta, stiri din presa locala si nationala, legaturi utile si multe informatii de ultima ora. Autorii blogului spun ca acest concept de pagina web este o premiera in Romania si ca vine in sprijinul tuturor persoanelor care doresc sa fie informate cu privire la pericolele de zi cu zi, fie ca este vorba despre incendii, inundatii, cutremure sau alte dezastre.

Vezi:

Presa scrisă despre simpozion si  materiale care au fost prezentate în ziua manifestării  aici.

Un gând despre “Mass-media despre blog

Mulțumesc pentru vizită.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.