Concurs servicii pompieri

1.Concursuri profesionale  servicii de pompieri voluntare si private

2. Concursuri profesionale pompieri profesioniști (Etapa națională  Timisoara – 2015)

3.Concursuri  descarcerare și prim ajutor (Etapa zonală Timisoara – 2013)

Baza legală:

REGULAMENT concursuri servicii voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă aprobat prin ORDINUL  M.A.I.  Nr. 236 din 2 octombrie 2012

Precizărilor privind organizarea concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență aprobat cu  Ordinul  M.A.I. 202 din 2016

Mai multe informații aici.

Concurs svsu 2011

Notă:

Harta Romaniei cu castigatorii concursurilor nationale ale serviciilor de pompieri  voluntare  pana în anul 2010 de la  Muzeul Foisor de Foc Bucuresti .

A se vedea faptul ca  Jud Timis prin SVSU com.Giroc – jud. Timis până în anul 2010 avea cele mai multe rezultate de locul I la faza finala, care i-a conferit faptul că să participe la Concursurile Olimpice în anul 2013 în orasul  Mulhouse – Franța.

Mai multe despre concursurile nationale ale serviciilor de pompieri voluntare și private din 2010 cu SVSU Giroc, Jud. Timis aici.

Pentru rezultatele obțínute de către lotului  serviciului voluntar ptr. situații de urgență (S.V.S.U.)  Com. Giroc câştigătoare a titlului naţional la concursuri profesionale  servicii de pompieri voluntare (patru ediţii  consecutive, în anii 2007, 2008, 2009 şi 2010) și ocupantă a locului secund (în anul 2011) și a locului al III-lea (în anul 2012) a fost desemnată  de a reprezenta România în anul 2013 la Olimpiada Pompierilor ( Concursul CTIF ale serviciilor de pompieri), care a avut loc în Franța în orașul Mulhouse.

De remarcat faptul că pentru prima dată, România a avut reprezentantă în această prestigioasă întrecere la Olimpiada Pompierilor care a reunit la start 135 de echipaje din Germania, Austria, Belgia, Belarus, Bulgaria, Croaţia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Italia, Letonia, Liechtenstein, Luxemburg, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Cehia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Elveţia şi Franţa.

Lotul  S.V.S.U. Com. Giroc  a obținut medalie  de bronz la Olimpiada  Pompierilor în anul 2013.

Mai multe informații aici.

Mulțumesc pentru vizită.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.