Simț civic

Un pompier curajos a reușit să prindă un tâlhar, la Timișoara

Sursa: Timiș – online, 09.11.2013

http://www.tion.ro/un-pompier-curajos-a-reusit-sa-prinda-un-talhar-la-timisoara/1341772

Simț civic și curaj. De asta a dat dovadă un pompier care a sărit în ajutorul unei femei tâlhărite, la Timișoara. Salvatorul a reușit să prindă tâlharul și să îl imobilizeze până la sosirea polițiștilor.

Daniel este pompier din 2006 și ieri se întorcea acasă de la serviciu, în Piața Dacia din Timișoara. A reacționat instinctiv în momentul în care a văzut femeia că strigă disperată după ajutor. „Am reacționat instinctiv, m-am luat după el și l-am prins. Cred că oricine ar fi făcut asta”, spune Daniel Petroiu, angajatul ISU Timiș. Tânărul a alergat după tâlhar și, după ce a sărit mai multe garduri, a reușit să îl prindă și să îl pună la pământ. Femeia tâlhărită i-a povestit apoi că hoțul, un tânăr de 19 ani din Parța, a atacat-o și i-a smuls lanțul de aur de la gât. În urma controlului corporal oamenii legii au reușit să găsească în buzunarele tânărului obiectul furat, un lanț de aur de 20 de grame.

Mai mult, victima le-a povestit polițiștilor ajunși la fața locului că tâlharul nu era singur ci era însoțit de încă un tânăr care a fost și el identificat ulterior. Polițiștii de la Investigații Criminale au preluat dosarul iar cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de tâlhărie.

 

Mulțumesc pentru vizită.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.