POMPIERII TIMIȘOARA – ROMÂNIA

prevenire, cursuri, știri, pregătire, protecţíe civilă, situații de urgență

Dotări noi pentru pompierii de la I.S.U. Timiş

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Banatul” din județul Timiș ( ISU Timiș), a primit patru noi mijloace de intervenție: două autospeciale, una de lucru cu apă și spumă și una cu echipament specific pentru transportul scafandrilor, și două ambarcațiuni.

 

Autospeciala de lucru cu apă și spumă este folosită la stingerea incendiilorîn zone greu accesibile, teren accidentat, punându-se accentul pe deplasarea rapidă, realizarea în scurt timp a dispozitivului de intervenție

Autospecială a fost alocată Stației de Pompieri Făget urmând a fi folosită și pentru intervenții pe autostradă. Aceasta este special proiectată pentru utilizare off road În aceste condiţii pompierii profesionişti  se pot deplasa mai rapid în zona de competenţă, în zone greu accesibile, teren accidentat, punându-se accentul pe deplasarea rapidă, realizarea în scurt timp a dispozitivului de intervenție pentru  stingere incendiilor aceasta fiind dotată cu un rezervor de apă de 5000 litri și unul cu spumă de 500 de litri.

Pentru misiunile de salvare care au loc pe apă, sub apă sau unde e nevoie de scafandri, I.S.U. Timiș a primit pentru stațiile din Timișoara autospeciala cu echipament specific pentru transportul echipajelor la interveție – dotată și cu echipament de prim ajutor, salvări din puțuri, instalații de iluminat și cele două ambarcațiuni.

Timpul de răspuns într-o situație de urgență este foarte important, de aceea pentru noi aceste mijloace de intervenție au o mare valoare.

Anunțuri

Mulțumesc pentru vizită, lăsați un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 5 Ianuarie 2016 de în Galerie Foto și vidio, I.S.U. Timis, Pompierii profesioniști şi etichetată , , , , , .
%d blogeri au apreciat asta: