POMPIERII TIMIȘOARA – ROMÂNIA

prevenire, cursuri, știri, pregătire, protecţíe civilă, situații de urgență

Incendiu la o fabrică loc. Dumbrăviţa langă Timisoara.

 Fabrica de mobila a fost cuprinsa de flăcări.

Panica in noaptea de vineri spre sambata in localitatea Dumbravita de langa Timisoara. O fabrica de mobila a fost cuprinsa de flacari, iar pompierii s-au luptat multa vreme cu focul, pentru ca incendiul sa nu se extinda si la casele oamenilor din vecinatate.

Flacarile au izbucnit aproape de ora 1.00. Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale cu apa si spuma, o autospeciala de lucru la inaltimi si cu o ambulanta SMURD, cu 21 de subofiteri si 3 ofiteri.

Specialistii de la I.S.U. Banat au reusit sa stinga incendiul, care mistuia atelierul fabricii pe o suprafata de 200 mp, dupa cateva zeci de minute. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, iar flacarile n-au apucat sa se extinda la locuintele din apropiere, dar au facut scrum lemnul din fabrica: zeci de placi de pal si diverse materiale prefabricate.

Focul a pornit de la un scurtcircuit, de la un cablu electric defect, spune Bogdan Mutu, purtatorul de cuvant al ISU Banat. 90% din acoperisul cladirii a fost distrus in totalitate, iar o masina care se afla in curtea atelierului a fost si ea deteriorata.

In aceasta dimineata, pe lumina, proprietarii vor face evaluarea pagubelor.

Sursa: Opinia Timisoara, 24.10.2015,  http://www.opiniatimisoarei.ro/incendiu-puternic-langa-timisoara-fabrica-de-mobila-cuprinsa-de-flacari-foto-si-video/24/10/2015#OptmGallery[562b41f056009]/3/

Observaţie:

Mă întreb dacă la agentul economic exista o persoană desemnată cu atribuţiuni în domeniul p.s.i, dacă în primă fază personalul a acţionat cu mijloacele de primă intervenţie, dacă avea obligaţía costituirii serviciului de pompieri şi dacă a intervenit serviciu voluntar pentru situaţii de urgenţă din com. Dumbrăviţa care este una dintre cele mai mari din România… ?

Anunțuri

Mulțumesc pentru vizită, lăsați un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 24 Octombrie 2015 de în Incendiu, Situație de urgență, Stingerea incendiilor şi etichetată , , , , .
%d blogeri au apreciat asta: