POMPIERII TIMIȘOARA – ROMÂNIA

prevenire, cursuri, știri, pregătire, protecţíe civilă, situații de urgență

Pompierii, in actiune in Piata Operei din Timisoara

 Palatul Culturii, in flacari? FOTO!

TIMISOARA. Panica in centrul Timisoarei, chiar in Piata Operei. Mai multe echipaje de pompieri au blocat, luni seara, platoul din fata Palatului Culturii, in cadrul unui exercitiu pus la cale de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Banat.

Ar interveni la timp pompierii profesioniști de la ISU daca Opera din Timisoara ar lua foc? S-ar descurca sa salveze toate victimele prinse in cladire? Raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele le-au putut afla timisorenii care s-au aflat luni seara prin Piata Operei.

Presupusul incendiu ar fi pornit chiar de sub scena Teatrului National din Timisoara, institutie gazduita de Palatul Culturii. In scenariul gandit de ISU Banat, sute de oameni participa la un spectacol si trebuie salvati din cladirea cuprinsa de fum. Incendiul ameninta sa se propage, asa ca oamenii raman blocati si nu reusesc sa iasa din Opera.

.

Zeci de ofiteri si mai multe ambulante si autospeciale cu apa si spuma au blocat Piata Operei, demonstrand o adevarata mobilizare de forte. Au fost ajutati si de voluntarii de la Salvo. Specialistii ISU au vrut sa verifice modul de actiune in cazul producerii unui incendiu major la o cladire plina de oameni, pe timp de noapte.

Sursa:Opinia Timisoarei, 30.03.2015

http://www.opiniatimisoarei.ro/pompierii-in-actiune-in-piata-operei-din-timisoara-palatul-culturii-in-flacari-foto/30/03/2015#OptmGallery%5B551d16f0757c1%5D/2/

Reclame

Mulțumesc pentru vizită, lăsați un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 2 aprilie 2015 de în Cadru tehnic psi, I.S.U. Timis, Pompier, Pregătire şi etichetată , , , .
%d blogeri au apreciat asta: