POMPIERII TIMIȘOARA – ROMÂNIA

prevenire, cursuri, știri, pregătire, protecţíe civilă, situații de urgență

INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! Cartierul Plopi din Timișoara. Incendiu de vegetație …

INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! Cartierul Plopi din Timișoara, la un pas să SARĂ ÎN AER din cauza unei persoane care a dat foc vegetației FOTO/VIDEO

Unii dintre timișorenii își dovedesc inconștiența punând în pericol viața celor din jurul lor, așa cum s-a întâmplat și astăzi, când, în cartierul Plopi, cineva a dat foc la vegetația de pe malul râului Bega, fără să țină cont că exact pe deasupra flăcărilor trece o pasarelă pietonală care are ”atașată” o magistrală de gaz.

Vineri, 20 martie 2015, în jurul orei 16:45, cineva s-a ”gândit” că ar face un pustiu de bine să ”curețe la foc automat” malul râului Bega din cartierul Plopi. Zis și făcut! A dat foc vegetației, însă a făcut acest lucru chiar în apropierea pasarelei pietonale care duce în cartierul timișorean de pe malul celălalt al râului, Crișan.

Odată aprins focul, vâlvătaia s-a extins extrem de rapid, iar inconștiența celui care a pus focul putea să-i coste pe locuitorii din Plopi, de la pierderi materiale importante, până la pierderi de vieți omenești, întrucât, pe sub pasarela pietonală trece o magistrală de gaz, iar focul ardea până aproape sub aceasta.

Cel mai grav este că Pompierii au sosit la fața locului abia după circa 25 de minute de la primul apel efectuat de un locuitor al zonei, la serviciul de urgență 112. Salvatorii au reușit abia după alte trei minute să pornească”vechitura” cu care să împrăștie apa pentru stingerea incendiului, însă, spre bucuria locuitorilor din cartier, flacăra a fost stinsă de pompieri atât cu apă cât și cu lopețile din dotare.

Un echipaj de la Secția 2 Poliție și-a făcut apariția în timpul incendiului, au ”constatat” că acesta este în toi, după care, după ce unul dintre polițiști a vorbit câteva minute la telefon, aceștia și-au luat tălpășița și au plecat pentru a rezolva ”cazuri mai serioase”, fără a pune nicio întrebare nimănui și fără a dovedi că le pasă de nefericitul incident.

.

Sursa:Vocea Timișului. 20.03.2015, http://voceatimisului.ro/inconstienta-maxima-cartierul-plopi-din-timisoara-la-un-pas-sa-sara-in-aer-din-cauza-unei-persoane-care-a-dat-foc-vegetatiei-fotovideo/

Reclame

Mulțumesc pentru vizită, lăsați un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 21 martie 2015 de în Incendiu şi etichetată , , , .
%d blogeri au apreciat asta: