POMPIERII TIMIȘOARA – ROMÂNIA

prevenire, cursuri, știri, pregătire, protecţíe civilă, situații de urgență

Ziua Protecției Civile la Timișoara

28 februarie – Ziua Protecției Civile din România reprezintă o sărbătoare naţională pentru personalul I.S.U. Cu această ocazie, pompierii profesioniști din cadrul ISU Banat organizează o serie de activități specifice, la Stația de Pompieri din orașul Deta.

Ziua protecției civile

„În cadrul festivității, pompierii profesioniști vor intona imnul național al României, se va desfășura serviciul religios, vor fi citite mesajele de felicitare din partea autorităților naționale, vor fi avansați în grad cadrele militare cu rezultate deosebite, se vor prezenta echipamentele și tehnica de intervenție din dotarea subunității din Deta, se vor desfășura două exerciții demonstrative (pirotehnic și CBRN),  iar în final, cadrele ISU Timiș vor defila pe ritmurile fanfarei militare”, transmit reprezentanții ISU Banat l Jud. Timiș.

Toate aceste evenimente se vor desfășura vineri, în ajunul sărbătorii, atunci când la sediile tuturor subunităților din județ, cu excepția Stației de Pompieri Deta, se va organiza Ziua Porților Deschise.

Joi la fosta tipografie Helicon Banat Timișoara, din Calea Aradului, se va desfășura un exercițiu demonstrativ privind intervenția la un cutremur. Exercițiul este organizat de ISU Timiș, în cooperare cu SALVO Timișoara și Rescue TM.

Anunțuri

Un comentariu la “Ziua Protecției Civile la Timișoara

  1. Pompier
    28 Februarie 2015

    Aspecte cu activități organizate de către personalul Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș de Ziua Protecției Civile în orașul Deta, 2015

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.925225560843476.1073741829.194264913939548&type=1

Mulțumesc pentru vizită, lăsați un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 25 Februarie 2015 de în Știri, I.S.U. Timis, Protecție civilă şi etichetată , , , , , , .
%d blogeri au apreciat asta: