POMPIERII TIMIȘOARA – ROMÂNIA

prevenire, cursuri, știri, pregătire, protecţíe civilă, situații de urgență

Furtuna puternica la Timisoara: acoperisul unui bloc a zburat peste o casa

Furtuna izbucnită sâmbătă seara a făcut prăpăd în mai multe zone din Timișoara. Pe strada Vlădeasa acoperișul unui bloc a fost pur și simplu luat de vânt și a căzut peste o casă din apropiere, mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, în zona centrală a orașului s-au desprins țigle de pe acoperișuri și au căzut bucăți de tencuială de pe fațadele mai multor imobile vechi. 

.

Mai multe echipaje de poliție, ambulanță și pompieri s-au deplasat, sâmbătă seara, pe strada Vlădeasa, în zona Girocului, după ce acoperișul unui bloc a fost luat pe sus de vânt și s-a prăbușit peste o casă din vecinătate. Au zburat de pe bloc bucăți mari de tablă și mai multe structuri din lemn. Mai multe persoane care se aflau în interiorul locuinței afectate au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acoperișul casei a fost distrus. O femeie de 28 de ani și doi copii de 2 luni și 2 ani au fost transportați la spital.

Vântul puternic a smuls bucăți de tencuială și de pe pereții unui imobil aflat în apropierea Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”. Incidente similare au avut loc și în zona Pieței Maria.

Pe bulevardul Take Ionescu s-a desprins un mash ancorat pe fațada unui bloc.

Furtuna a creat probleme și în alimentarea cu energie electrică. S-au înregistrat pene de curent în mai multe localități din județul Timiș. Cititorii ne-au sesizat că la orele serii la Serviciul Deranjamente al Enel nu mai răspundea nimeni, reclamanții fiind puși să aștepte degeaba la telefon minute în șir, timp în care un robot le spunea – cu întreruperi muzicale – că în zona în care locuiesc a survenit o avarie, iar apelul lor… va fi preluat în câteva momente.

.

Sursa: Timis Online, 15.03.2014 – http://www.tion.ro/furtuna-puternica-la-timisoara-acoperisul-unui-bloc-a-zburat-peste-o-casa/1394956

Reclame

Mulțumesc pentru vizită, lăsați un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 16 martie 2014 de în I.S.U. Timis şi etichetată , , , , , .
%d blogeri au apreciat asta: