POMPIERII TIMIȘOARA – ROMÂNIA

prevenire, cursuri, știri, pregătire, protecţíe civilă, situații de urgență

Casa cuprinsa de flacari com. Sag – Jud. Timis

Seară cu ghinion pentru o familie din localitatea timișeană Șag. Casa lor a fost cuprinsă de flăcări marți seara, după ce incendiul a izbucnit de la o afumătoare și s-a extins și la clădirea principală. O persoană a fost rănită ușor și transportată la spital.

.

Incendiul, care a pornit de la afumătoarea din curtea casei, s-a extins la acoperișul clădirii și la etajul superior. În momentul în care a început incendiul, în interiorul casei se aflau proprietarul alături de soția sa și fiul lor. Proprietarul a suferit arsuri ușoare și a fost transportat la Spitalul Județean Timișoara.

La fața locului s-au deplasat patru autospeciale cu o motoscară, iar pompierii au avut nevoie de aproape două ore pentru a lichida incendiul.

„Am fost solicitați pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. Incendiul, când am ajuns aici, se manifesta pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, mai ales la acoperiș. S-a intervenit cu patru autospeciale și, în momentul de față, lucrăm la lichidare. Cauzele probabile se vor stabili pe parcurs, după ce vom termina de lichidat incendiul. Intervenția a fost destul de dificilă deoarece a existat pericolul de propagare la casa învecinată”, a declarat Maior Valentin Coleșnic, de la Detașamentul 2 al ISU Timișoara.

Strada a II-a, unde se află casa, a fost  închisă cât timp pompierii au stins focul.

Sura: Timis Online, 18.02.2014 – http://www.tion.ro/casa-cuprinsa-de-flacari-la-sag-in-timis/1385049

Reclame

Mulțumesc pentru vizită, lăsați un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 19 februarie 2014 de în Pompierii romani, Stingerea incendiilor şi etichetată , , , , .
%d blogeri au apreciat asta: