POMPIERII TIMIȘOARA – ROMÂNIA

prevenire, cursuri, știri, pregătire, protecţíe civilă, situații de urgență

Votează POMPIERII ROMANI – Echipa de pompieri a anului 2013

a.  I.S.U. BOTOSANI – Iadul Alb

Botosani_Bild_1_klein

„Suntem în viață pentru a salva viața altor oameni în fiecare moment. Acesta este obiectivul fiecărui pompier al  Inspectoratului pentru Situații de Urgență  în județul Botoșani „, spune inspectorul șef din cadrul inspectoratului.

În timpul iernii 2012 – 2013 un apel de urgență a fost unul după altul  la Departamentul de Pompieri din Botoșani. Nameti, care în unele locuri au fost de peste șase metri și au fost acoperind aproape intreg judetul, un vânt puternic, care a fost suflat cu o viteză de până la 104 km / h și vizibilitate redusă de un metru s-au făcut toate operațiile următoare extrem de dificil. În general, au scos mii de oameni din zăpadă.

Cazul 1

14 decembrie 2012 – Un băiat, în vârstă de nouă luni, din satul Mitoc cu arsuri de la Mitoc Satul a fost transportat cu un elicopter SMURD la București. Intervenția de salvare durat 24 de ore din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Copilul a suferit arsuri de gradul doi pe față și picioare lui, a fost spitalizat după o operațiune de salvare care a fost extrem de dificil. Intervenția a inclus pompieri, lucrătorii rutier, medicii de la ambulanță și un elicopter SMURD. Operațiune pentru a salva copilul a început vineri 14.12.2012 la prânz. Medicul de familie ia dat primul ajutor, apoi a chemat o ambulanță de la Botosani Serviciul Județean de Ambulanță pentru a transporta copilul la spital. Deoarece toate drumurile de acces de la Mitoc la Botosani au fost de netrecut, un elicopter SMURD de la Iași a fost necesara, care nu a putut cobori din cauza condițiilor meteo nefavorabile. ….

Cazul 2

Un alt tânăr de viață a fost salvată trei zile mai târziu: o fetita cu arsuri (15% din corpul ei), de la Drăgușeni a fost adus de pompieri  la Botoșani și Mureș.

.

Mai multe informaíi pe link

http://world-of-firefighters.com/2013/09/26/the-white-hell-from-botosani-county/
b  .IS.U. SUCEAVA – Incendii in munti

Suceava1_Bild_1_small

Interventia a constat dintr-un șir de incendiu complex forestier pe o suprafață de circa 43 de hectare din Suceava și aproximativ 7 hectare in Bistrita Nasaud. Incendiul a izbucnit în apropiere de satul Dornisoara românesc în județul Suceava, mai exact la panta de munte Grui, situat la aproximativ 10 km sud de Dornisoara pe dreapta a râului lângă Dorna.

.

Zece echipe de pompieri din șase țări se întrec în cadrul premiului internațional Conrad Dietrich Magirus pentru a obține titlul de „Echipa de pompieri a anului“.

Dintre echipele de pompieri din întreaga lume care au depus cereri de participare, un juriu de specialitate compus din personalități a selectat cele mai bune zece misiuni de intervenție.

Începând cu 1 octombrie pe pagina de internet http://www.world-of-firefighters.com puteți vota pentru favoriții dumneavoastră în cadrul unui mare voting online, participând astfel la alegerea finală a echipei câștigătoare.

Organizatorul competiției IVECO MAGIRUS Brandschutztechnik GmbH dorește să atragă mai mult atenția opiniei publice asupra echipelor de pompieri, după cum declară Tobias Knebel: „Pompierii din toată lumea fac o muncă excelentă și în caz de urgență sunt prezenți la fața locului pentru fiecare din noi. În cadrul voting-ului online oficial oricine poate să le mulțumească prin vot pentru această contribuție valoroasă în cadrul societății noastre“.

Pe pagina de internet http://www.world-of-firefighters.com sunt prezentate cererile de participare ale celor zece echipe finaliste din Italia, Austria, România, Rusia, Elveția și Turcia.

Astfel oricine dorește să voteze poate să își facă o imagine cu privire la intervenții și să arunce o privire asupra provocărilor complexe și variate cu care se confruntă zi de zi echipele de pompieri din diferitele țări. Cine dorește să participe își poate vota favoritul printr-un click.

După încheierea voting-ului online, cele trei echipe finaliste vor fi invitate la ceremonia de premiere în Ulm, sediul principal al IVECO MAGIRUS Brandschutztechnik GmbH. În cadrul ceremoniei oficiale captivante acestea vor afla cine este câștigătoarea competiției.

Puteti acorda votul pentru pompierii suceveni la adresa:

http://world-of-firefighters.com/2013/09/26/massive-forest-fires-in-steep-romanian-mountains/

prin postarea unui mesaj in partea de jos a paginii (sunt obligatorii câmpurile nume şi prenume, adresa de email).

Reclame

Mulțumesc pentru vizită, lăsați un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 11 octombrie 2013 de în Pompier, Pompier profesionist, U.E. şi etichetată , , , , , , .
%d blogeri au apreciat asta: