POMPIERII TIMIȘOARA – ROMÂNIA

prevenire, cursuri, știri, pregătire, protecţíe civilă, situații de urgență

SMURD Timiș locul III pe țară

În perioada 27 – 29.08.2013 la Târgu Mureş s-a desfășurat Etapa Naţională de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat 

    Etapele concursului au fost urmărite cu deosebit interes de către inspectorul general,colonel dr. Ion Burlui, împreună cu secretarul de stat, domnul dr. Raed Arafat, medici şi asistenţi din cadrul S.M.U.R.D. şi unităţile de primiri urgenţe, iar echipele concurente au fost arbitrate de către personal din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, împreună cu o delegaţie din Marea Britanie. Iniţial, s-au aliniat la start 19 echipe din cadrul a 11 inspectorate judeţene şi al municipiului Bucureşti, Facultatea de Pompieri şi Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

În prezenţa prim-adjunctului inspectorului general, locotenent-colonel Daniel Dragne, a inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Horea” al  judeţului Mureş,colonel Dorin Oltean şi a reprezentanţilor oficialităţilor locale, câştigătorii acestei ediţii au fost cei mai bine pregătiţi salvatori, care au reuşit să-şi depăşească propriile limite şi să demonstreze că seriozitatea şi perseverenţa sunt întotdeauna încununate de succes.

 La cea de-a doua ediţie a Competiţiei  Naționale de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat  la proba ,,Descarcerarea de autovehicule”, echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Banat al judeţului Timiş a ocupat locul III.

Echipa a fost formată din: Cosmin Hij, Alin Vicol, Condeescu Raul Romulus, Alin Guran, Marian Dinu, Arcadie Glisici preponderent din subofițeri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara și coordonată de prim adjunct al inspectorului șef Mr. Mihoc Vasile.

.

Clasamentul  la proba ,,Descarcerarea de autovehicule” a fost:

  •     locul I: lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Horea al judeţului Mureş;
  •    locul II: lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Codrii Vlăsiei al judeţului Ilfov;
  •     locul III: lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Banat al judeţului Timiş.

[Imagine: DSC_6769_Small.jpg]

[Imagine: 9393_633644273334003_1886446197_n.jpg]

I.S.U. Ilfov

[Imagine: DSC_6883_Small.jpg]

          De asemenea, dintre echipele care s-au prezentat la linia de start pentru susţinerea probei „Acordarea primului ajutor calificat”, ocupantele podiumului au fost:
  •      locul I: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Crişana al judeţului Bihor;
  •      locul II: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Horea al judeţului Mureş;
  •    locul III: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dealu Spirii” al municipiului Bucureşti.
          Totodată, la finalul întrecerii, evaluatorii au acordat premii lotului reprezentativ al instituţiei gazdă, la categoriile „cea mai bună echipă de servanţi” – plt. Pop Alin şi plt. Anca Eugen, respectiv „cea mai bună echipă de paramedici” – plt. Anca Eugen, plt. Săcărea Adrian şi plt. maj. Cotea Sergiu. Titlul de „cel mai bun comandant de echipaj” a fost conferit plt. Manea Marius, salvator din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Codrii Vlăsiei” al judeţului Ilfov.
Publicat de Mirel Opriș
Anunțuri

Mulțumesc pentru vizită, lăsați un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 1 Septembrie 2013 de în Concursuri, IGSU, Pompierii romani, SMURD şi etichetată , , , , .
%d blogeri au apreciat asta: