POMPIERII TIMIȘOARA – ROMÂNIA

prevenire, cursuri, știri, pregătire, protecţíe civilă, situații de urgență

Incendiu într-un bloc Timișoara

Sursa Timiș online, 28.03.2012

Un bloc întreg a fost evacuat la Timișoara, miercuri după-amiază, din cauza unui incediu care a pornit la un panou electric al unui apartament situat la parterul imobilului. Din cele 20 de persoane evacuate 14 au fost intoxicate cu fum și au primit ajutor medical în fața blocului, iar patru au fost transportate la spital.

Incendiul a pornit de la un scurt circuit la un panou electric al unui apartament aflat la parterul blocului din zona Soarelui din Timișoara. Flăcările au cuprins un cuier cu haine care se afla chiar lângă panou, apoi s-a extins în întreg apartamentul.

La vederea fumului mohnit, un vecin a sunat 112 și trei autospeciale ale pompierilor au sosit la fața locului și au intervenit în stingerea incendiului și evacuarea blocului. Fumul dens a ajuns până la ultimul etaj.

Proprietarii care au fost evacuați au fost preluați de medicii care au sosit la locul faptei cu șapte ambulanțe. Din cele 20 de persoane evacuate 14 s-au intoxicat cu fum și au primit ajutor medical în fața blocului, iar patru persoane au fost transportate la spital. Printre persoanele care au primit ajutor medical în fața blocului se numără și un bebeluș de numai câteva luni și o femeie gravidă.

Din fericire, în apartamentul din care a izbucnit incendiul nu se afla nimeni, însă acesta a fost distrus în totalitate.

Mulțumesc pentru vizită, lăsați un comentariu:

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri au apreciat asta: